© село Ребърково

Така с финансирането от Програмата Зверино се сдоби с цветен надпис с името на селото. В проекта се предвижда пространството да се превърне в малък парк. В село Игнатица се изгради съблекалня и санитарен възел до модерното футболно игрище.

В Ребърково завършиха своя проект за изграждане на детска площадка и кът за отдих, който се реализира за периода 2020-2021 г., а село Царевец вече има своя фестивален парк „Белокаменица“, наречен на Националния фолклорен фестивал, провеждащ се в каменоделското селище от 2016 г.

Управата на село Руска Бела кандидатства за „Енергийна ефективност на салона и библиотека НЧ „Подем - Руска Бела 1928“, чието подобрение започна през март миналата година. Там се работи и по още един проект – за създаване на кът за отдих.

Съвсем наскоро бе довършена работата по санирането и подобряването на енергийната ефективност на сградата на кметството в село Ослен Криводол. За такава помощ кандидатства и село Оселна, където административната и здравната служа се нуждаят от спешен ремонт.

В края на 2021 г. в Моравица започнаха изпълнението по проект за създаване на зона за отдих, в което се включиха голяма част от жителите на селото. С изграждане на беседка, възстановяване на пейки, направа на нови такива и озеленяване се зае и местната управа в мездренското село Лик.

В село Боденец пък се подмени старата дограма на НЧ „Просвета“, а в Злидол продължава работата по подобряване на енергийна ефективност в салона за тържества.