На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Малина Николова и Мирослав Комитски, кметът на Община Враца Калин Каменов, общински съветници.

Проектът за подмяна на водопроводната мрежа на Челопек е финансиран с 1,2 млн. лв. от капиталовата програма на МРРБ. В момента се извършва ремонт на пътя от републиканска пътна мрежа Враца – Паволче - Челопек. За отсечката от близо 6,2 км. са отпуснати 4,8 млн. лв. от капиталовата програма на АПИ. Освен преасфалтиране, ще бъдат подменени бордюрите, ще бъде извършен ремонт и почистване на водостоци, ще се изгради облицован отводнителен окоп, който да отвежда водата встрани от пътя и да предпазва къщите.

В Паволче се подменя водопровода под държавния път и в синхрон с ВиК АПИ стартира ремонт и на пътната отсечка. В отсечката от Враца до Паволче се извършват подготвителни дейности – подравняване и попълване на банкети и фрезоване. Ремонтът на пътя ще продължи и до Лютиброд, след като беше извършена процедурата по прехвърляне на части от общински пътища на общините Враца и Мездра на АПИ.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС проведоха срещи и с жители на селата Паволче и Костeлево.

„Когато работим с желание и в синхрон с кметовете, успяваме да решим много проблеми“, заяви Петя Аврамова. „В област Враца постигнахме много, благодарение на желанието и подкрепата на премиера Борисов да развиваме северозападния регион. Строежът на магистралата на Северозапада, скоростният път Ботевград – Видин, е един от знаковите примери“, добави тя.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания