© Фейсбук

"През последните близо 15 години неизменно съм част от успехите на ГЕРБ в област Враца и в общината – като заместник-кмет на Община Враца в екипа на д-р Костадин Шахов, общински съветник и председател на ОбС Враца, областен координатор на ГЕРБ, народен представител и министър на регионалното развитие и благоустройството.

До този момент отлагах да съобщя решението си да се оттегля от листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за област Враца и да не участвам в предстоящите на 2 април избори, но поради появили се спекулации го споделям сега.

През всичките тези години съм се стремяла и успявала с работата си да помагам за развитието на нашата област.

Благодарение на Вашето доверие, доверието на ръководството на ГЕРБ и лично на лидера на партията Бойко Борисов, като народен представител и министър на регионалното развитие, имах възможност да допринеса за осъществяването на важни за областта ни проекти.

Изграждането на скоростния път Ботевград – Видин беше моя лична мисия. Благодарна съм, че бях част от екипа, който стартира изграждането му и по този начин спомогна за бъдещето икономическо развитие на Враца и целия регион на Северозападна България.

С екипа на МРРБ стартирахме обновяването на над 100 км. пътища от републиканската пътна мрежа в областта.

През тези години Агенция "Пътна инфраструктура" към МРРБ ремонтира бул. “Васил Кънчов" във Враца и изпълни ремонта на бул."Христо Ботев", "Крайречен булевард" и пътя до пещерата Леденика.

Съвместно с общините осъществихме множество проекти по ОП "Региони в растеж", ремонтирахме и изградихме ВиК инфраструктура в областта, обновихме жилищни и административни сгради.

Постарах се да бъда посредник между общините в областта и централната власт по време на управлението на ГЕРБ, за да бъдат финансирани и осъществени техните проекти.

Заедно със стотици членове на ГЕРБ и представителите на общинските и областното ръководство на партията, успяхме да направим ГЕРБ неизменно първа политическа сила в област Враца.

Спечелихме доверието на жителите на много общини в областта. Нашите кметове и общински съветници продължават да работят за обновяване на населените места.

Благодаря на всички кметове на общини и малки населени места в област Враца, на общинските съветници на ГЕРБ, на общинските ръководства на партията и хилядите членове и симпатизанти за доверието, подкрепата и съвместната работа през тези години!

Без Вас нямаше да постигнем нищо. Признателна съм за усилията Ви!

Като редови член на ГЕРБ ще продължавам да работя за издигане авторитета на партията. Вярвам, че ГЕРБ е единствената партия, която може да извади страната ни от кризата, в която се намираме и да изведе отново областта и държавата ни на пътя на развитието."