За втора поредна година, в началото на активния туристически сезон Общината постави специални кутии и анкетни карти в места за настаняване: спа хотели, балнеокомплекси, туристически селища, семейни хотели, болница за рехабилитация и къщи за гости, като въпросите бяха насочени към рекламирането на Вършец като туристическа дестинация, броя на регистрираните посетители по пол и възраст, продължителността на престоя, качеството на предоставяните услуги в местата за настаняване на територията на общината и др.

Собствениците и представителите на хотелиерския бизнес подкрепиха инициативата и поеха ангажимента за предоставяне на специална награда – безплатен уикенд за двама във Вършец, с цел стимулиране участието на туристите в анкетата.

Щастието се усмихна на Василка Замфирова (във възрастова група над 60 г.) от Берковица, посетила курортния град през месец август т.г. и отседнала в „хотел“.

Тази година уикендът за двама ще бъде предоставен от СПА хотел „АТА“ – гр. Вършец. Миналата година наградата бе предоставена от СПА хотел „Съни гардън“.