Виктория Йотова бе отличена с почетен диплом "За принос в развитието на красотата”, която й бе връчена лично от Елена Кристиано, ръководител на италианската компания за козметика за коса "Christiano of Roma". "Чувствам се много добре, получавайки този приз. Той е признание за работата, с която се занимавам и че съм добра в това, което правя, сподели след получаването на престижното отличие мездренската топ стилистка. Вече три години изцяло работя с "Christianо of Roma". Радвам се, че си сътруднича с екип от професионалисти, който винаги е в полза на фризьорите."

Освен Виктория, само още четири стилистки от България получиха същото отличие - Ива Маринова, Елка Алендарова, Милена Кльонова и Габриела Колева.

Бляскавото събитие бе дирижирано от лорд Евгени Минчев - светски хроникьор, пиар и моден експерт. Модерният, красив и секси празник на красотата и младостта се открояваше с интересните прически в стил "haute couture", а над 400 гости имаха възможност да се насладят на шарматния спектакъл. Освен, едни най-популярните български модни стилисти, певци и модели, специален гост на бала бе Мис "Великобритания - Вселена" Джейми Фокнър.

Балът на топ моделите завърши с благотворителна томбола, проведена от Евгени Минчев, която позволи на късметлиите от публиката да прибавят към козметичните си колекции качествените продукти с марката "Sexy Hair".