ЦИРКЪТ на клоуна "БАО" от гр. Сочи (Русия) е 2-часово шоу на искрящ хумор, придружен от цирков оркестър (на живо звук от няколко музиканти). Специални ефекти, снежно шоу, шоу за дъжд, шоу за цветна мъгла, сапунени мехурчета на сцената и 40 апарата в залата за светлинни ефекти, гирлянди и балони от тавана (повече от 80 апарата за специални ефекти), десетки авторски костюми.

За публиката от Враца, от мини цирка са подготвили много изненади на 26-ти и 27 ноември 2019г

* Клоунът Бао днес е един от най-добрите клоуни в Русия, и сам си е сценарист, режисьор, композитор и всичко останало.

Алексей Степанов (който играе ролята на клоунът) е роден на 22 януари 1983 г.в Брянска област, сирак, завършва ГУЦЕЙ Москва (цирково училище).

Цирковият живот на клоуна Бао не се развива добре от начало. Той напуска цирка, искайки да се пробва в музикалната област като вокалист и автор на песни за цирка, популярна поп група по онова време. Играе и естествената си музикалност, която му харесва, и от детството си свири на много инструменти: пиано, китара, хармоника. Но любимият инструмент винаги са били барабаните, на които Алексей, като още четиригодишно момче, играе на ниво възрастни професионалисти, което в крайна сметка ще формира основата на короната му на клоун Бао с барабани.

"Най — важното е да оставите на зрителя капка от душата си, да доставите радост, да предизвикате смях и да получите удоволствие от него. И когато зрителят остава впечатлен още няколко дни след представлението, тогава ясно разбирам, че не живея напразно"

Алексей Степанов

Източник: https://www.facebook.com/profile.php? id=100037150628636