В заключителната фаза на турнира момчетата на треньора Иван Георгиев-Саки завършиха наравно - 1:1, с тима на Аетос (Коридалос). Младите локомотивци поведоха в резултата от дузпа пет минути след почивката. Точен при изпълнението на 11-метровия наказателен удар бе Веселин Русинов. Седем минути по-късно обаче Петър Джорджевич получи червен картон и нашите останаха с човек по-малко на терена. В даденото от съдията 8-минутно (!) добавено време на двубоя съперникът стигна до изравнителен гол. „Получи се изключително груб мач, по време на който от противниковия щаб дори си позволиха да навлязат на терена и да се опитат да се саморазправят с наш футболист”, сподели специалният пратеник на MediaNews във Волос Петьо Ценов.

В другата си среща от финалната тройка мездренските юноши отстъпиха пред Пафиакакис с минималното 1:0 и се наредиха на трето място от 9 отбора във възрастовата категория, родени през 2002-2003 г. Победител стана Аетос (Коридалос), който в другия двубой победи Пафиакакис с 3:1.

Призьорите в турнира получиха купи и медали, които им бяха връчени на официална церемония. "Младшата" на Локо (Мездра) игра в следния състав: Генади Ненков, Веселин Русинов, Любомир Веселов, Васил Петровски, Ерик Тронков, Любослав Валентинов, Росен Крумов, Петър Джорджевич, Рич Данов, Георги Иванов, Стефан Георгиев, Христо Пазийски, Емил Диковски, Десислав Атанасов и Росен Иванов.

В другата възрастова категория, в която участва Локомотив (Мездра) - U13 (родени 2004-2005 г.), детският отбор на мездренския клуб записа три загуби и една победа в предварителна група 1. Подрастващите "железничари" загубиха от Коропи с 1:2, Аетос (Коридалос) с 1:6 и Пафиакакис с 0:1 и победиха Олимпиакос 1 (Егалео) с 1:0. Така те се наредиха на четвърто място в своята предварителна група с актив от 3 точки и голово съотношение 3:9 и отпаднаха от по-нататъшно участие в турнира.

В крайното класиране в тази възраст децата на Локо (Мездра) разделиха седмо-осмо място от 10 отбора заедно с тима на Данаос (Каламата) - четвърти в другата предварителна група 2. Благодарение на по-добрата си голова разлика обаче нашите момчета са седми.

Победител при U13 стана първият отбор на Олимпиакос (Егалео), който на финала се наложи над Аетос (Коридалос) с 2:1. Трети се нареди Пафиакакис, който в малкия финал победи Акритес (Сикеон) с 1:0.