По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари.

Лекторите Виктория Кръстева – Търговски Мениджър Големи Клиенти в „Ди Ейч Ел Експрес България“ и доцент Таня Йосифова, адвокат към Софийска адвокатска колегия, доктор по Гражданско и семейно право в Юридическия факултет на УНСС ще запознаят присъстващите с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси, както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания.

Кирил Петрунов, Директор дирекция „Застраховане и бизнес развие“ в БАЕЗ ЕАД и Павел Бороджийски Ръководител отдел „Връзки с клиенти“ в БАЕЗ ЕАД ще представят възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.

Семинара ще се проведе от 10.00 часа на 06.12.2017 г. в заседателна зала № 1 на Областна администрация Монтана.

Участието на всички представители е безплатно.