Инициативата на активните ученици подкрепиха ръководството на езиковата гимназия, бизнесмени, граждани. На малката Давина подадоха ръка многобройните млади таланти на Монтана, които се включиха в концерта. Над 150 зрители заплатиха билет, за да аплодират изпълненията им на сцената на Младежкия дом и да подпомогнат каузата, вдъхновила певци, танцьори и артисти.

Доброжелателните зрители също така си купиха различни сувенири и лакомства от Коледният базар, съпътстващ концерта. Мнозина пуснаха допълнителна сума в урната, поставена пред залата.

За подобряване състоянието на Давина допринесоха преподаватели и възпитаници на Трето ОУ ”Д-р Петър Берон”. Те събраха 800 лв. за лечението на болното дете

Значителнa сумa за благотворителната кауза преведоха по банков път Регионалната фармацевтична колегия – Монтана, ”Netsurf”, ”Fast Food Marabou” и други фирми.

Събраните средства от концерта са преведени по сметката на семейството на Давина и ще бъдат вложени в нейното лечение с конна терапия.

Ученическият съвет към ПГПЧЕ ”Петър Богдан” благодари на всички откликнали на поканата да се присъединят към благотворителната инициатива и да сбъдват Коледното чудо на едно 8-годишно дете.