"Горди и изключително благодарни сме, че хора от цялата страна са дали подкрепата си чрез SMS за песента „Торбичка добрина"! Това е безспорен факт, че направихме стойностен продукт – песен, аудиозапис, видеоклип, красиви костюми." За това говори и присъдената им още една награда от организаторите по решение на Българската православна църква – НАГРАДА ЗА ВЪЗПИТАВАНЕ В ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ.

Песента „Торбичка добрина“ е по музика и текст на Наталия Делионова от Монтана, а аранжиментът е дело на музиканта от Пловдив Кирил Геренов. Клипът е заснет от операторите Кирил Емилов и Венцислав Томов по идея на режисьорски екип от Враца. По време на фестивала бе обявен конкурс за рисунка от участниците. Победите е Лора Ходжева, a нейната творба ще бъде използвана при създаване на обложката за албума с финалните 14 песни от "ДЕТСКАТА МЕЛОДИЯ, 2018".

Финалът на Националния фестивал „Детска мелодия на годината“ се състоя на 23 март 2019г. в зала №1 на НДК в София. За да подкрепят групата от Монтана, в залата дойдоха председателят на 39-то НС на РБ доц. Борислав Великов и съпругата му, както и шефове на фирма „Емко“ от столицата.