„Благодаря Ви, че мотивирахте учениците и участвахте активно в различните спортове. Наблюдавах част от срещите по волейбол и децата бяха щастливи от това, което се случваше. С новите тенис маси учениците ще получат още една възможност да спортуват и да развиват физическите си качества и умения в спорта“ – с тези думи се обърна заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова към присъстващите. Тя пожела на всички светли коледни празници, здрава, мирна и спорна 2024 година.

От името на своите колеги временно изпълняващият длъжността директор на ОУ „Епископ Софроний Врачански“ Милотин Борисов изказа благодарност за направения жест.

В нашия град програмата се реализира от Общината и РУО – Видин. Нейната цел е да подпомогне формирането у учениците на умения за екипна работа чрез участието им в колективни спортове и изкуства.

Припомняме, че деца и младежи от видинските училища от 1 до 12 клас се включиха в състезания по три вида спорт - футбол, волейбол и баскетбол.