На сайта на телекома потребителите могат да намерят над 50 модела от умните джаджи и да грабнат своя съюзник в активното всекидневие на преференциална цена. Достатъчно е само онлайн покупката да бъде в брой и с промокод NEWME.

SAMSUNG Watch5 40mm LTE и SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE са отлични помощници в изграждането на здравословни навици благодарение на интуитивните данни за моментното физическо състояние на потребителя. И двата модела разполагат с мощния 3 в 1 сензор Samsung BioActive, който управлява максимално ефективно три сензора, следящи здравния статус: сензор за биоелектрически импеданс анализ, ЕКГ сензор и оптичен сензор за сърдечен ритъм. Galaxy Watch5 Pro записва и стойностите на кръвното налягане, измерва телесния състав с показатели като телесни мазнини и тегло на мускулите и прави цялостен анализ на съня. И двата часовника имат eSIM функция, позволяваща да бъдат използвани самостоятелно и без смартфонът на носещия ги да е наблизо, включително за провеждане на разговори. С промокод NEWME SAMSUNG Watch5 40mm LTE може да бъде закупен за 549,99 лв. вместо за 599,99 лв., а цената на SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE от 929,99 лв. става 879,99 лв.

HUAWEI Watch GT 3 46mm Active Black привлича с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и каишка от ергономичен черен флуороеластомер. Задната част е от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина и 2.5D извивка на полираното стъкло. Моделът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и с персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя. Издръжливостта на батерията достига до впечатляващите 14 дни. Цената на умния часовник с 50 лв. отстъпка е319,99 лв. вместо 369,99 лв.

Изисканият HUAWEI Watch GT 3 Pro 43mm Ceramic Strap е разработен да помага на потребителите да са по-осъзнати по отношение на здравето си. Дисплеят е от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в състояние да отрази и най-малката промяна в температурата на тялото и останалите здравни параметри. Освен пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата часовникът може да изготви и електрокардиограма и да измерват твърдостта на артериите. Има над 100 спортни режима и е водоустойчив на гмуркане до 30 м, включително в морска вода. До края на месеца цената на модела е намалена от 799,99 лв. на 749,99 лв.

APPLE WATCH SE 40 2022 LTE пристига с голям и ярък Always-On дисплей. Умният часовник работи с eSIM и може да се ползва самостоятелно, без смартфонът да е наблизо. Предлага подобрено приложение„Тренировка“ и с лекота измерва брой кляканията, крачки или динамични завъртания. С новите изгледи на тренировка притежателите му получават по-усъвършенствани показатели с един поглед, като зони на сърдечния ритъм и персонализирани интервали. Потребителите могат да избират от 11 различни вида тренировки, сред които и медитация с аудионасочване. За промо периода до края на януари цената на часовника пада от 669,99 лв. на 619,99 лв.

Повече информация за смарт часовници, предлагани от Yettel, можете да откриете тук.