Офертата важи за цялата търговска мрежа както при покупка на лизинг, така и при плащане в брой. Освен това всеки, избрал за себе си или любим човек някой от моделите HUAWEI Watch GT 4, ще го вземе в промо комплект с удобните безжични слушалки FreeBuds SE 2 от същата марка.

Серията HUAWEI WATCH GT 4 е налична във варианти от 46 мм и 41 мм. По-голямата версия подчертава уникалната осмоъгълна форма, а по-малката е олицетворение надизайна тип „бижу-висулка“. Философията на дизайна резонира във всяка функция на модела. Това е хармонично съчетание на традиционната естетика с модерните технологии. Часовниците се отличават с дългия живот на батерията, свидетелство за издръжливост и устойчивост. Watch GT 4 е перфектен спътник за тези, които търсят комбинация от стил, функционалност и грижа за здравето, чрез надградената технология HUAWEI TruSeen 5.5+, PPG анализ на аритмията, управление на менструалния цикъл 3.0 и следене на дишането при сън.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 от своя страна предоставят първокласен звук, като комбинират стил и технологии, така че да направят слушането на каквато и да е музика отлично преживяване. Изкуственият интелект е съществена част зад преживяването, като е част от алгоритъма за адаптивен еквалайзер, който променя звука в реално време на базата на неща като силата на звука, формата на ушния канал и позицията на слушалките в ушите. FreeBuds Pro 3 също поддържат водещите кодеци, позволяващи възпроизвеждането на Hi-Res аудио, което да осигури максимално качествен звук от музиката, която слушате. Системата ANC 3.0 изчислява околните шумове и тези в ухото в реално време, с което подобрява шумопотискането в реално време. Резултатът е спокойствие при слушането на музика с FreeBuds Pro 3, дори когато сте на шумен булевард, във влак или в самолет. Слушалките се отличават с минималистичен и изчистен дизайн и елегантен калъф. Той е изработен от устойчиво нано стъкло, а трите цвята, в които се предлагат слушалките, са вдъхновени от естествения свят и се вписват добре във всеки стил.

Повече за промоционалните предложение на Yettel можете да откриете тук.