Юношите мл. възраст на ХК Локомотив (Мездра) се класираха на четвърто място в държавния финал на турнира за Купата на България, който се проведе от 11 до 13 март в зала „Никола Петров” в Горна Оряховица. В предварителна група „А” подрастващите мездренски хандбалисти победиха миналогодишния носител на трофея Фрегата (Бургас) с 22:14 гола и тима на ХК Павликени с 28:17 и завършиха наравно - 19:19, с тазгодишния фаворит в надпреварата Левски (гр. Левски).

На полуфиналите възпитаниците на треньора Емил Николов, които са с една година по-малки от останалите участници в турнира, загубиха от формацията на Мартен 67 (гр. Мартен, Русенска област) с 22:31 гола и добиха правото да играят за трето-четвърто място. В двубоя за бронзовите медали младите „железничари” отстъпиха пред Спартак (Варна) с 15:18 и се наредиха четвърти в крайното класиране.
Носител на „Купа България” в тази възрастова категория стана отборът на Левски (гр. Левски), който на финала победи Мартен 67 с 29:24 гола. На пета позиция е Фрегата (Бургас), на шеста - Шумен 61, на седма - Павликени, а на осма - Раховец 2008 (Горна Оряховица).

Мездренските хандбалисти заслужиха два индивидуални приза - капитанът на отбора Милен Валентинов, който отбеляза общо 49 гола, бе определен за най-полезен състезател, а Илиян Младенов, които записа в своя актив 30 точни попадения, бе отличен от домакините като най-добър играч в турнира.
В състава на Локо (Мз) играха още Петър Ганев, Валентин Гачев, Деян Дачев, Теодор Ангелов, Божидар Симеонов, Габриел Георгиев, Цветелин Петров и Йохан Марков.