"Свързани с празника ще бъдат яйца, козунак, боя за яйца и ми се иска отново в списъка с продукти да присъстват все още недостъпните и желани за пенсионерите млечни и месни продукти. Всичко поскъпна, това е и причината да се притеснявам как ще се проведе тази инициатива, защото в страната ин има страшно много хора, които очакват да ги посетим, от друга страна цените в магазините вече са драстично по-високи... Всичко е много сложно, надявам се да успеем въпреки всичко да съберем продукти и да можем да ги посетим отново тези хора."

Инициативата ще подкрепи над 1300 самотно живеещи възрастни хора. За първи път ще бъдат подпомогнати и социални институции. Кампанията ще се проведе с подкрепата на Агенцията по безопасност на храните.

Желаещите да се включат в инициативата могат да закупят боя за яйца, козунак, сезонни зеленчуци, олио, захар, сол, оцет, кори за баница, брашно, леща, боб, макарони, спагети. Приемат се и вакуумирани колбаси, млечни продукти и месни продукти, както и сладки изделия и различни подправки за готвене. От сдружението призовават да се следят сроковете на годност.

Адрес за доставка: гр.Враца офис на Еконт бл.32

за Мая Методиева тел.0876222189

Кампанията може да бъде подкрепена чрез Paypal на имейл bdpd@abv.bg, както и по банков път:

Титуляр: Бъди добър! Прави добро!

BIC:STSABGSF