Официални гости на турнира бяха Галин Димов, председател на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ), Зорница Симеонова, заместник-кмет „Хуманитарни дейности” в община Козлодуй, която даде старт на мероприятието: „Радвам се, че виждам толкова много деца и младежи в залата, че Козлодуй продължава традицията да събира спортисти от цяла България и чужбина. Състезанието е част от Общински спортен календар и всяка година допринася за издигане авторитета на града ни. Искам специално да благодаря на нашия клуб по кикбокс „Златните момчета” и на председателя на клуба Георги Вачев за поредната безупречна организация на турнира. Пожелавам Ви положителни спортни емоции и зрелищни двубои. Успех на всички!”.

Отборен шампион стана СК „Вокил”, гр. Варна, със завоювани 6 златни, 3 сребърни и 1 бронзов медал. Втори се класира отборът на Черна гора – Univerzum, със спечелени 6 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала. Трети е тимът на домакините – клуб „Златните момчета” с 4 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала.

Всички спортисти завършиха състезанието здрави и без контузии. Водещ на събитието за поредна година бе Веселин Искърски.