"Удавено още едно дете в Мездра!, написа по този повод в социалната мрежа възмутен гражданин. Бих казал убито от собственика на централата! Олигофрена на централата, който покри всички стени с хлъзгава мушама, по която нищо живо, попаднало в капана - не може да излезе!

Дори да се огради - съоръжението остава убиец! Колко жертви досега, хора и животни - някой брои ли ги? Отговорни институции има ли? Някоя власт да се самосезира и спре това съоръжение убиец, докато не се обезопаси!

Като деца се къпехме във вадата и можеше да се излезе отвсякъде! Циментова замазка, растителност, за която да се хванеш на всеки сантиметър! Да, но през мушамата няма растителност, а едно пързаляне, докато се измориш, и водите те погълнат!"

Междувременно рано тази сутрин 37-годишна врачанка загина при катастрофа на международен път Е-79 в района на КПП - Ребърково. Около 5:30 часа лек автомобил "БМВ" с врачанска регистрация, в който пътували четирима души и идвал откъм Ботевград, се е ударил в крайпътния скат и се е преобърнал по таван. На място е загинала жена, която е пътувала до шофьора. Останалите трима пътници не са пострадали.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Най-вероятно той е задрямал зад волана. Заради катастрофата автомобилният трафик за няколко часа беше пренасочван от "Пътна полиция" по алтернативни маршрути.

Екипът на MediaNews изказва съболезнования на близките и роднините на двете жертви!