Междувременно стана ясно, че в началото на следващия месец юношите старша възраст (М16) на мездренския клуб ще вземат участие във финалния турнир за "Купа България”. Турнирът ще се проведе от 2 до 4 декември в гр. Кубрат. Идната събота, 26 ноември, "старшата” на Локо (Мз) ще се включи във втория турнир от шампионата в Зона "Витоша” при М16. Турнирът ще се състои в столичната зала "ЦСКА”, като съперници в него са отборите на Локо (Мездра), ЦСКА и Пирин’94 (Гоце Делчев).

Юношите младша възраст (М14) на ХК Локомотив също ще играят за Купата на България, но най-вероятно преди това ще преминат през ситото на квалификациите. Финалният турнир за "Купа България” в тази възраст е от 27 до 29 януари догодина отново в Кубрат.

Преди това на 10 декември на "младшата” на Локо (Мездра) предстои участие в първия турнир от шампионата в Зона "Витоша”, който ще се проведе в Благоевград. В него представителите на мездренския клуб ще се срещнат на игралното поле със своите връстници от Пирин’94 (Гоце Делчев) и Интер (Благоевград).

На 17 декември мъжкият тим на Локо (Мз) гостува на Интер (Благоевград) в среща от втория кръг на първенството в "Б” РХГ. В първия кръг мездренските "железничари” загубиха от Железничар (София) с 23:30 гола.

</div>