Ако вашият град е сред изброените, то вие имате възможността да кандидатствате за безплатния курса “Основи в програмирането” и да станете един от хилядите българи, които ще могат да намерят професионална реализация в една от най-процъфтяващите сфери в България - разработката на софтуер.

Обученията ще стартират на 7-ми октомври (за всички градове с изключение на Велико Търново и Габрово, където курсовете ще стартират респективно на 6 и 8 октомври) и ще продължат 2 месеца, като през това време ентусиастите ще усвоят основни теми в програмирането, като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други неща. Изучаваната технология ще е C#. Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без предишен опит, възрастови ограничения също няма. Желаещите ще имат възможност да се запишат в една от двете форми на обучение - присъствена и онлайн.

Кандидатстването за обучението вече стартира. Можете да научите повече детайли и да подайте своята кандидатура за курса Programming Basics до 28-ми септември от тук.

Източник: dariknews.bg