Юношите младша възраст на клуба спечелиха ценна победа с 0:1 при гостуването си в Козлодуй на тима на Първа Атомна в мач от 7-ия кръг на шампионата в зоната. Единствения гол в мача реализира Божидар Ватов.

В класирането при „младшата” лидер е Ботев (Враца) с 16 точки, пред Локо (Мездра) и Първа Атомна с по 13 т. В следващия кръг младите „железничари” гостуват на Искър (Роман). Мачът е в петък от 15:00 часа.

Детският отбор и подготвителната група от школата на Локо (Мз) гостуваха в Селановци на своите връстници от Дунав 2016. При подгответата двата тима не успяха да си отбележат попадения и мачът завърши наравно 0:0.

Начело в подреждането е Ботев (Враца) с 12 точки от 4 мача, пред Прециз (Монтана) също с 12 т., но от 5 мача. Локо (Мездра) е трети с 10, също от 5 срещи.

При децата мездренци бяха по-добри и успяха да се наложат в Селановци с 0:1. Победното попадение отбеляза Владислав Андреев.

Във временното класиране води отново Ботев (Враца) с актив от 15 точки от 5 изиграни срещи, пред Торпедо (Борован) с 13 т. от 6 мача и Локо (Мездра) също с 13 т., но след 7 двубоя.

В следващия кръг двете детски формации на Локо (Мездра) приемат у дома съседите от Ботев (Враца). Двубоите са в събота от 10:00 и 11:00 часа на изкуствения терен в Мездра.