Директорът Диана Вутова разкри за MediaNews, че името на списанието е избрано след допитване сред педагозите и родителите.

Децата са бъдещето, така се ражда и името на списанието, а именно „Нашето бъдеще”.

Идеята за неговото създаване се е родила след среща на педагозите в детската градина. Младите специалисти са избрали то да бъде в електронен вариант, за да бъде по-удобно за разглеждане както от родителите на децата, така и от обществеността. То включва 41 страници, представящи заниманията и постиженията на малчуганите и техните ръководители.

Всяка от групите в детското заведение има собствена страница, където ще бъдат представени техните мероприятия. Във всеки брой ще има анонс за предстоящите събития на детската градина през следващия месец.

„Целта на списанието е да доставяме богата информация на читателите. Да покажем повече актуални моменти от дейността и иновативните практики, които прилагаме в детската градина, постиженията на децата, както и съвети към родителите”, подчерта директорът на ДГ „Мир”.

„Включени са и забавни и различни рубрики. Една от тях е да съхраним всички бисери на децата, които чуваме в ежедневието си”, каза още Вутова.

Диана Вутова сподели, че вече има добри отзиви от родителите, които споделят, че списанието е различно и много интересно.

Директорът пожела на екипа и на малчуганите много здраве, творчески успехи и постижения през 2022 година.

Новият брой на електронното издание ще излиза в началото на всеки месец и ще бъде публикувано на страницата на детското заведение.