На срещата Ценков отбеляза, че впечатленията на зрителите от организацията по посрещането и настаняването на трибуните през трите фестивални вечери, са много добри. "Всичко това се дължеше на вас. Затова исках лично да ви благодаря“, каза кметът на Видин.

Четирима от доброволците - Мария Крумова, Ивана Крумова, Натали Илиева, Моника Яворова и Изабела Яворова, са възпитаници на Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“, а Калина Паскова, Мартин Кирчев, Кристиана Георгиева, Божидар Методиев и Симона Борисова - на Гимназията с преподаване на чужди езици "Йордан Радичков". Божидар, Кристиана и Мартин вече са завършили средното си образование и ще бъдат студенти първи курс през новата учебна година.

От името на всички доброволци Мартин Кирчев благодари на видинския кмет за предоставената възможност и изрази надеждата си, че фестивалът ще се развива дълги години занапред.

Секретарят на общината Иванела Андреева сподели възхищението си от работата с доброволците: "Много се радвам, че във Видин има прекрасни младежи като вас. Това може само да ни даде увереност, че нашият град ще го има, както го е имало хиляди години досега. Сърдечно ви благодаря!".