В първия полуфинален мач „Локо Футбол“ отстрани състава на „Моравица“ след изпълнение на дузпи и общ резултат 5:4. В редовното време срещата завърши наравно 2:2. Двата гола за моравчени отбеляза Кристиан Кътов, а Михаил Иванов и Александър Лазаров се разписаха за „железничарите”. Изключително интересен бе сблъсъкът при дузпите, където повече точност показаха младите надежди на „Локомотив” (Мездра). От бялата точка за „Моравица” не сбъркаха Стамен Атанасов и Александър Миков. Точни за „Локо Футбол” пък бяха Кристиян Кирилов, Александър Лазаров и Цветомир Николов.

Във втората полуфинална среща „Кохонес гранде“ се наложи с 2:0 над състава на „Неудобните“ и се класира за финала. Първото попадение отбеляза Цветослав Ценов, а Симон Николов оформи крайния резултат.

Двубоят за 3-то и 4-то място е на 21 май от 18:30 часа. В него един срещу друг ще се изправят съставите на „Моравица” и „Неудобните”.

А битката за купата на турнира между „Локо Футбол” и „Кохонес гранде”е от 19:30 часа. Веднага след последния съдийски сигнал е награждаването на победителите.