През 10-те години откакто е открит магазинът той се превърна е емблематичен за много българи с оригиналните си и нестандартни идеи за подаръци за всякаква възраст, пол, вкус и поводи.

Във връзка с наближаващия празник на дамите 8-ми март се допитахме до тях за информация какво най-често купуват хората за най-женския празник. Тази година хит са персонализираните подаръци за жени ни споделиха служители на магазина. Най-често купувани са оригиналните и неповторими чаши със собствен дизайн на фирмата на които може да се сложи името на човека за когото ще бъде подаръка.
Въпреки COVID кризата не липсва интерес към подаръци за 8-март, които остават едни от най-търсените за майките, бабите и като цяло за жените, казват още служителите. По-надолу сме направили кратък списък с най-предпочитаните подаръци за 8-ми март.

Ето и някои от най-интересните предложения женски подаръци:

Идея №1 за подарък за 8-ми март

Чаши за 8-ми март с цветя или посление за най-добрата майка. Някои от чашите се предлагат с избор на име и послание, т.е. може да я персонализирате и да направите подаръка още по-личен и запомнящ се. Може да изберете и от голямото разнообразие на предварително подготвени дизайни, които няма да намерите другаде, тъй като са фирмена разработка. Чашата за кафе/чай е както практичен, така и красив подарък за 8-ми март.

Идея №2 за подарък за 8-ми март

Втората идея е за кашпа с послание. Това е един от най-често подаряваните подаръци за 8-ми март след цветята. Подходящ е и в комбинация с красиво живо цвете. Така ще направите подарък 2 в 1 за вашата скъпа майка. С този подарък определено няма сбъркате, ако решите да заложите на сигурно с изборът на подарък за деня на майката.

Идея №3 за подарък за 8-ми март

Колие с перла от „жива мида“ би бил един красив, оригинален и изтънчен подарък за дамите. Независимо от повода, всяка жена би се зарадвала на красиво колие с естествена перла. Още повече, че можете да си намислите желание и сами да извадите перлата от мидата.

Перлата може да се има следните цветове и значения:

  • бял – за здраве
  • кремав – за щастие
  • праскова – за любов
  • лавандула – за мъдрост
  • злато – за благосъстояние

Това бяха нашите 3 избора за оригинален подарък 8-ми март.

Надяваме се да са Ви харесали подбраните от нас предложения за подаръци за 8-ми март съвместно с магазин за подаръци PODOBRO.COM. Ако все още не сте посетили този интересен магазин, то не е късно. Там ще Ви обслужат винаги любезни и усмихнити служители, готови да Ви помогнат в трудния избор на подарък, а и няма да им е особено трудно при големият набор от забавни и закачливи предложения с които разполагат.

Ако пък на Вас са Ви хрумнали по-добри идеи за подаръци ще се радваме да ги споделите с нас и другите читатели като напишете в коментар вашите предложения и отзиви от магазин за подаръци PODOBRO.COM.

Още идеи за подаръци може намерите и в специализираният сайт подаръци.net

Вземи ги с купон за отстъпка: Moreto10.

Тя е валидна до края на година при поръчка в онлайн магазина PODOBRO.COM .

Всички поръчани през сайта продукти може да получите и на адрес Варна, ул. „Ген. Столипин“ 7.