© Фейсбук

Водосвет за здраве на многобройните присъстващи отслужи отец Тодор Дудов. Над 500 гости уважиха събитието и се насладиха на безплатни коктейли, осигурени от общината. За доброто настроение се погрижи диджей.

Кметът инж. Иво Цветков изтъкна, че добрата финансова дисциплина е в основата на реализирания проект за изграждане на нов градски басейн по европейски стандарт. Общинското ръководство работи вече трети мандат за развитието и добруването на хората в града.

Около 500 000 лв. от местния бюджет са инвестирани в изграждането на плувен и детски басейн, край които има зона за спорт, игри и забавления. Екологични решения и собствена поливна система за зелените площи допълват цялостното оформление на зоната за отдих, която се намира срещу бившия техникум в града. Модерна пречиствателна инсталация и ефективна система за затопляне на водата допълват новостите, с които впечатлява новият обект.
"Паркът ще е обичано място от белослатинчани", каза кметът инж. Иво Цветков. "Добра финансова дисциплина и правилни инвестиции - това е вярната рецепта", каза още градоначалникът, който покани жителите на града на басейн още от днес.

"В Бяла Слатина нещата се случват, а всяка стотинка, която се инвестира тук, е на правилното място", похвали домакините министърът на благоустройството и регионалното развитие Петя Аврамова.