В съботния следобед над Враца изведнъж заваля като из ведро. Хора и кучета се скриха под навеси и козирки на сгради. Това, което видя, обаче мокрото народонаселение сгушило се пред магазина за зеленчуци на площад „СВ. Софроний Врачански „ хич не беше за вярване. Но си беше факт! Работниците не спряха ремонтните дейности по интегрирания проект за воден цикъл на Враца в района на площада. Дъждът си валеше, хората си работеха. Ами, срокове имат, какво тук значи някакъв си дъжд. Колкото повече се трудят толкова по-скоро гневните шофьори ще спрат да споменават майките, лелите и друг вид от роднините им. Вероятно и нашите читатели да не вярват в това чудо, обаче направихме снимки и може да видите, та да повярвате!
Не е Коледа, уж си е лято, пък то, чудото стана. Факт е и го уловихме с обектива на medianews.bg

Както Община Враца уведоми жителите на града, ремонтните дейности по първи етап завършиха по график в предварително обявения срок. Напомняме, че във връзка със стартирането на дейностите от втори етап от 12 май има промяна в организацията на пътното движение в обхвата на площада. Затворени са изходите на ул. „Алеко Константинов“, ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Демокрация“.Отворени за движение на моторни превозни средства са ул. „Стоян Заимов“, ул. „Георги Сава Раковски“, ул. „Софроний Врачански“ и ул. „Кръстьо Българията“. Водачите на МПС-та трябва да имат търпение. След ремонта площадът ще бъде чудесен - обеща го и главният архитект на града.

Надяваме се г-н Кмета на Враца да види тези снимки и с основание да поздрави работниците, даже и багериста, нищо че в кабинката той си беше на сухичко.