© Община Видин

Директорът на ОДМВР – Видин старши комисар Петър Коцин отправи поздрав към служителите от структурните звена на вътрешното министерство в област Видин. „Благодаря Ви за старанието при изпълнение на дълга към обществото и работата в полза на каузата Видинска област да бъде спокойно място, с добър обществен ред и сигурност за жителите и гостите на региона“ – каза Коцин.

По време на церемонията бяха наградени 83 служители от Областна дирекция на МВР - Видин и 18 служители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Видин за постигнати високи професионални резултати.

По време на тържественото събрание бяха връчени грамоти на местни и държавни институции в знак на благодарност за ползотворно сътрудничество и успешна съвместна работа. Община Видин също получи отличие, което бе прието от заместник-кмета Светослав Скорчев. Той приветства на свой ред служителите от Областната дирекция и прочете поздравителен адрес от кмета на Общината д-р Цветан Ценков.

„Използвам този хубав повод, за да изкажа своята и на общинското ръководство благодарност за достойната служба и за отговорността при изпълнение на професионалните задължения. Вие и Вашите колеги от Областната дирекция на МВР – Видин се радвате на уважение и доверие не само от страна на институциите, но и на нашите съграждани. Пожелавам Ви и занапред със същата всеотдайност да се грижите за гарантиране сигурността на жителите от региона и за спазването на обществения ред“, пише в адреса.