Компанията вече е наела 300 служители в новия си офис и планира да увеличи нигерийския екип с още няколкостотин души в следващите месеци. С новата локация Tek Experts вече има осем центъра – в България, Коста Рика (два), САЩ, Малта, Китай, Виетнам и Нигерия. Иначе казано 8 офиса на 4 континента!

Компанията се надява да се възползва от потенциала на Нигерия и Африка, като Tek Experts ще разчита основно на партньорството си с Microsoft.

„Имаме удоволствието да си сътрудничим с Microsoft в развиването на младите хора с потенциал, които ще подобрят ИТ средата в Нигерия. Убедени сме, че инвестицията в създаването на опитни кадри ще доведе до повишаване на уменията и експертните знания на нигерийците като цяло. Това ще ни даде възможност да предоставим висококачествено обслужване на нашите клиенти, така както направихме в другите ни офиси по света“, коментира Янив Натан, основател на Tek Experts.

Tek Experts стартира бизнеса си с отварянето на първия си офис в София. Компанията продължава да се развива бързо, като очакванията на мениджмънта са броят на служителите в целия свят да достигне 5000 души в края на 2018 г. В офиса на компанията в България работят над 500 души, като броят им бележи постоянен ръст.

Предметът на дейност на компанията включва софтуерна поддръжка, обучение и образование, поддръжка на продажбите и разработка на софтуер.


Източник: uspelite.bg