"Хубаво беше, че в началото на сезона биехме наред и бяхме набрали добър точков актив. Това ни помогна да имаме предимство пред конкурентите за титлата, коментира организаторът на отбора Николай Василев. Благодаря на абсолютно всички играчи, които помогнаха за спечелването на тази пета титла. Сезонът беше дълъг, някои от момчетата се прибраха в Родината, други се контузиха, трети се отказаха. На няколко пъти се случваше, в последния момент преди мач, някои от играчите да бъдат възпрепятствани по различни причини и да не дойдат, това е аматьорския футбол. Но с помощта на късмета, добрите игри и благодарение най-вече на спонсора на "Levski Chicago 2014" Михаил Михайлов, президент на автотранспортна компания "MONTWAY AUTO TRANSPORT“, завоювахме този успех“.

От 2003 до 2007 г., в същата възрастова група, но в "червената" дивизия, това прави и "Славия", а след тях и "Арсенал Елк Гроув" (2007-2011 г.) в майсторската група на Премиерлигата.

За трети път в историята на отбора, "сините" са и единственият български отбор шампион през сезона. Предишните два пъти са през сезоните 2014 и 2016. Припомняме ви, че в Чикаго има седем български отбора и един македонски - "София БГ" при над 48-годишните, „Ботев“ при над 40-годишните, „Балкан“, „България“ и „Левски“ при над 30-годишните, “Бодрост“, „Миньор“ и „Македония“ в отворената група. Всички български отбори играят в Премиерлигата, само „Миньор“ и „Македония“ играят в Метролигата.