Тази година неговата талантлива дъщеря Елен Колева навършва Христова възраст. Тя е била едва 4-годишна, когато младият й баща умира от лептоспироза, рядко заболяване на кръвта.

Покрусена от мъката, Елен често посещавала баба си Руса и дядо си Коста във Варна, но сподели за Medianews, че почти не си спомня за баща си. “Това е съдба, било е предопределено“, казва Елен.

Като светъл и талантлив човек го определя майката на актрисата - Ина Колева, балетен педагог, ръководител на Танцова школа "Финес“ в Монтана. Влюбената двойка посетила навремето Москва, столицата на нейната родина Русия.

Предпремиерата "Скъпо съкровище“ ще се играе на пазарджишка сцена на 27 март - Международния ден на театъра. Пиесата е от Франсис Вебер, постановката е дело на Михаил Петров, а сценографията и костюмите - на Елена Иванова. Безработният Франсоа Пиньон (Владо Въргала) и руската му приятелка Олга (Елен Колева) се чувстват почти нещастни от това, че внезапно се оказват наследници на милиарди. Това не звучи много вероятно, но майсторът на комедията Франсис Вебер ще ви накара да повярвате. В ролите: Владислав Карамфилов - Въргала (гост), Георги Керменски, Тодор Кайков, Надежда Иванова (гост), Йоанна Микова, Елен Колева (гост), Петър Райжеков (гост).

Камелия Василева