Модератор на дискусията ще е Иван Стрижлев - част от екипа на “Враца софтуер общество” и “Гнездото” споделено работно пространство, специалист по екипно развитие, провеждане на тренинги и тиймбилдинг мероприятия.

Основните въпроси върху, които ще се фокусираме са: Какви са актуалните нужди на различните организации в условията на извънредно положение? Какво можем да направим? Как биха ни помогнали технологиите?

За да се включите е нужно да имате устройство (компютър, таблет или смартфон) с достъп до интернет, работещи микрофон, слушалки (говорител) и по желание камера. Необходим Ви е също и Google профил (чрез него работят всички телефони с Android), в който да сте влезли през смартфон или през уеб браузър. Нужно е само да въведете следния линк и да се присъедините в разговора:

https://hangouts.google.com/group/mnbhvCkQD48YtWvV7

За да бъде онлайн дискусията подредена и разбираема, ще следваме правилото всички да са с изключени микрофони (като влезете в разговора, има иконка с микрофон, от където може да го изключите), освен модератора. Когато някой иска да каже нещо, ще дава знак в чата, модераторът ще го обяви и той ще може да включи микрофона, за да се изкаже. По този начин ще елиминираме хаоса от страничните шумове и едновременното говорене.

Ако имате въпроси, може да ни пишете във Фейсбук страницата ни: Гнездото Coworking

Или на имейл: gnezdoto@vratsasoftware.com