Срещата започна отлично за гостите, които поведоха с далечен удар. Домакините се амбицираха да обърнат мача и притиснаха съперника в собственото наказателно поле. Късметът на „червено-черните” се усмихна в края на първото полувреме, когато голмайсторът Александър Лазаров изравни.

През втората част треньорът на „железничарите” направи три смени, с което играта се подобри и възпитаниците на Стоян Стоянов редяха атака след атака. Влезлият като резерва Андриан Найденов отбеляза четири попадения, с които „Локомотив” се успокои, че мачът е решен.

„Първа атомна” не се предаде и вкара две попадения, правейки резултата 5:3. Това мотивира „червено-черните” да се втурнат в атака и да сложат край на спора. След хубава атака по фланга Тихомир Петровски се разписа за 6-3, оформяйки крайния резултат.

„Локомотив“: Никълас Петров, Цветелин Иванов, Константин Здравков, Денислав Цонов, Християн Елисейски, Мартин Маринов, Стивън Валериев, Александър Лазаров (к.),Тихомир Петровски, Виктор Митрински, Милен Младенов (Станимир Николовски, Андриан Найденов, Мартин Иванов, Стилиян Михайлов, Преслав Димитров, Йоан Анев, Стилиян Илиев, Тонислав Колев).

старши треньор: Стоян Стоянов

Така отборът на „Локомотив” (Мездра) събра актив от 15 точки, след 5 победи и 2 загуби, и най-вероятно ще зимува на второ място във временното класиране. Лидер е тима на „Бдин” (Видин) също с 15 точки, но с победа в директния двубой с "червено-черните", а трети е състава на "Ботев" (Враца), който има три отложени мача.