В категорията "Гимнастика с танц" най-висока оценка във възрастовата група до 7 години получи композицията "Цветовете на надеждата", изпълнена от отбор "Слънчице" при едноименната детска градина от Мездра. В същата възраст, но в категорията "Гимнастика с уред", на второ място се нареди отбор "Звездички" от Детска градина "Мир", който се представи с композицията "Тарантела".

Във възрастова група от 10 до14 години първо място в категорията "Гимнастика с танц" отново заслужиха грациите на "Анелия", които впечатлиха журито с танцовата композиция "Моята Марина".

В най-горната възрастова група - над 30 години, златните медали грабнаха състезателките от Клуб на готините баби’’, които изпълниха перфектно "Танц от моето време".

В зоналния шампионат взеха участие повече от 400 състезатели на възраст от 4 до 74 години от цяла Северна България. Домакин на проявата бе Клуб по художествена гимнастика Елегант - Плевен.

Така представителките на мездренския клуб "Анелия" се класираха за финалите на IV Държавно първенство по масов спорт "Гимнастрада 2017", които ще се проведат през месец декември.