© ИОУ "Св.св.Кирил и Методий"

Първи клас участваха с коледно филмче, а техните ръководители - Нели Петринска и Катинка Диковска, получиха грамоти за креативност.

Всяко дете получи грамота за участие в конкурса, а всеки клас – диплома. Най-креативните деца получиха специални индивидуални награди. Сред отличените по класове са:

2 „а” клас -Цветина Лазарова, Сиана Иванова, Цветослава Иванова, Кристина Димитрова, Рая Лачева и Виктория Милчева.

2 „б” клас - Иванина Ковачева, Деян Костов, Силвия Ценова и Ивайло Пенчев.

3 „а” клас - Галя Стоянова, Патрисия Минчева, Геновева Николчева и Михаил Марковски.

3 „б” клас - Мартина Маньовска и Калоян Якимов.

4 „а” клас - Петя Маешка, Николета Томчовска и Йоана Георгиева.

4 „б „ клас - БориславаКрасимирова, Владимир Веков, Денислава Владимирова, Деница Ценова, Рая Здравкова и Теодор Симеонов.

5 „а” клас - Зорница Гешева, Вероника Динкова и Преслав Йочколовски.

5 „б” клас - Иван Калинов, Памела Петкова, Марти Йочколовски и Цвети Павлова.

6 „а” клас - Преслав Иванов, Калоян Ладов и Мануела Атанасова.

Шести „б” клас, с класен ръководител Красинка Николова, участва с видеоклип и получи грамота за отлично представяне на класа.

7 „а” клас - Михаел Цанев и Милица Иванова.

7 „б” клас се включи в конкурса с танц, а отличените за креативност са Василена Томова, Габриела Гачева, София Николчева, Преслава Генова, Дора Николчева, Лора Петранова и Александър Николов.

„Това е един прекрасен завършек на дистанционното обучение, чрез който децата ще почувстват коления дух”, заяви за MediaNews учителят по физическо възпитание Елеонора Бутакова. Тя добави още, че от училищното ръководство се надяват коледният базар, който тази година не се проведе, поради пандемията от COVID-19, и онлайн конкурса "Коледно вълшебство" да се превърнат в традиция.

Екипът на ИОУ „Св. св. Кирил и Методий” благодари на всички ученици, включили се в онлайн конкурса "Коледно Вълшебство":

„Вие ни дарихте с усмивки, радост и гордост! Екипът беше изключително затруднен в избора си, да определи победителите, защото се справихте повече от чудесно! Не спирайте да творите и да мечтаете, на Коледа чудесата се случват, стига да ги пожелаетe от сърце!
Весели и светли празници! ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!”