Ръководството на Природо-математическата гимназия връчи грамоти на 15 учители и на повече от 50 ученици от V до XII клас за съществен принос, утвърждаване на името и престижа на училището. Директорът на гимназията Татяна Василева благодари на учителите и техните възпитаници за положения труд.
Най-много са медалистите от математически състезания. Сред наградените ученици е и единайсетокласничката Кристина Йотова от Мездра, която се класира на първо място в XXV Национален математически турнир ,,Черноризец Храбър“, организиран по случай Деня на народните будители по инициатива на Институт по математика и информатика при БАН. През годините турнирът се е провеждал в Македония, Русия и Казахстан. Той е включен в Календарния план за състезанията на Съюза на математиците в България и МОН.
Това не е първият медал на ученолюбивата ученичка, тъй като и на предишни математически състезания тя е печелила първи места и се доказва непрестанно. В свободното си време Кристина Йотова обича да танцува и в момента е част от Хип-хоп фромацията ,,Keep it Real”